Γηροκομείο Πειραιώς «Άσυλο Πενήτων Βασ Αθανασίου Πρωθιερέως»

Δελτίο Τύπου

Την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο  Γηροκομείο Πειραιώς στα πλαίσια του εορτασμού για την παγκόσμια ημέρα της 3ης Ηλικίας, η Εφορεία του Ιδρύματος και ο Πρόεδρος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Ιδρύματος πραγματοποίησαν συναυλία για διασκέδαση των τροφίμων και του προσωπικού.

Μετά από πρόσκληση του Αντιπροέδρου-Διευθυντού του Γηροκομείου Πειραιώς και επίτιμου Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς και του Ηπειρωτικού Συνδέσμου Πειραιώς κου Βασιλείου Π. Βενέτη, έλαβε μέρος στη μουσική βραδιά η χορωδία του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιώς. Επίσης η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Γηροκομείου Πειραιώς κα Εβίτα Λεβεντάκη προσκάλεσε την καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Μαριάννα Τόλη να τραγουδήσει διάφορες παλαιές επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και να δώσει μία μουσική πανδαισία γεμάτη κέφι και χαρά.

Ένα χρέος τιμής και αγάπης απέναντι σε αυτούς που προσφέρθηκαν και ανάλωσαν όλη τους τη ζωή για να μας μεγαλώσουν και να μας διδάξουν στο  «σχολείο» της ζωής. Διάχυτη η χαρά στα πρόσωπα όλων σε μια ατμόσφαιρα φιλική , ζεστή μα πάνω απ’όλα ανθρώπινη.

Στην εκδήλωση παρέστη ως εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ ο Διευθυντής του ιδιαίτερου γραφείου του κος Δημήτριος Αλφιέρης.

Επίσης παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Α’ Πειραιώς & Νήσων κος Παναγιώτης Μελάς, οι Αντιδήμαρχοι κα Αθηνά Γλύκα-Χαρβαλάκου & κα Κορίνα Λαουλάκου, ο Δημοτικός σύμβουλος Πειραιά & μέλος της Εφορείας του Γηροκομείου Πειραιά κος Στέλιος Γαϊτανάρος, το μέλος της Εφορείας του Ιδρύματος κα Σταυρούλα Μπραίμη-Νιαρχάκου, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φίλων του Γηροκομείου Πειραιώς κα Ίγκριντ Λυγινού.

Επίσης ανάμεσα στους παρόντες διακρίναμε μεταξύ άλλων την Πρόεδρο του Ερυθρού Σταυρού (τμήμα Πειραιά) Κα Αθηνά Δρυ, τον λογοτέχνη-λαογράφο κο Δημήτριο Μήτση, τον παλαίμαχο δικηγόρο & ποιητή κο Μόσχο Κεφάλα, την κα Παλιού, την κα & κο Σαβράμη, τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού-Επιμορφωτικού Συλλόγου «Σούδα» Ν.Φαλήρου κο Μιχάλη Γκιών, την Πρόεδρο του συνδέσμου Ν.Φαλήρου κα Ρούλα Λαγκαδιανού, την Πρόεδρο της Β’ Δημοτικής κοινότητας Δήμου Πειραιά κα Λίνα Αθανασίου.

Τα εδέσματα και τον μπουφέ της βραδιάς προσέφερε η κα Εβίτα Λεβεντάκη ενώ το κρασί ήταν προσφορά του Κου Χαρλαύτη μέσω της κας Ίγκριντ Λυγινού.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι διαπίστωσαν για μία ακόμη φορά ότι πρόκειται για μία Μονάδα που λειτουργεί άψογα και παρέχει αγάπη, φροντίδα και στοργή στους τροφίμους. Τόσο τα μέλη του Δ.Σ που εργάζονται αφιλοκερδώς όσο και το προσωπικό του Γηροκομείου, διακατέχονται από ιδιαίτερη αγάπη και αφοσίωση για τους τροφίμους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γρ. Λαμπράκη 41, Τ.Κ. 185 34 Πειραιάς

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 4143999
Fax: 210 4143880

Ώρες λειτουργίας των Γραφείων: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-16.30

info@girokomeiopeiraios.gr