Γηροκομείο Πειραιώς «Άσυλο Πενήτων Βασ Αθανασίου Πρωθιερέως»

Η Astellas «δίνει χρόνο σε ό,τι αξίζει» και αφιερώνει μια ημέρα στους βετεράνους της ζωής

Η Astellas, μια από τις 20 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίες στον κόσμο, με αφοσίωση στη φιλοσοφία της «Αλλάζοντας το Αύριο», πραγματοποίησε την Πέμπτη 16 Μαΐου την «Ημέρα Εθελοντισμού 2019» που την αφιέρωσε στην τρίτη ηλικία με τίτλο «Δίνουμε Χρόνο σε ότι αξίζει».

Περισσότεροι από 40 εργαζόμενοι της εταιρείας συμμετείχαν εθελοντικά στην ενέργεια και με αίσθημα φροντίδας βρέθηκαν στο Γηροκομείο Πειραιά, περνώντας δημιουργικό χρόνο με τους 200 φιλοξενούμενους στη συγκεκριμένη δομή. Οι γιαγιάδες και οι παππούδες ξεκίνησαν την ημέρα τους μαζί με τους εθελοντές της Astellas στο «καφενείο» του Γηροκομείου, απολαμβάνοντας όλοι μαζί γευστικό ελληνικό καφέ στη χόβολη. Ακολουθήσε μια ξεχωριστή δράση αγάπης μέσα από ένα μοναδικό μάθημα μαγειρικής με την υπογραφή 2 γνωστών chef, ειδικά σχεδιασμένο για τη γιαγιά και τον παππού. O Γιώργος Τσούλης και η Μάγκυ Ταμπακάκη ανέλαβαν να παροτρύνουν τους συμμετέχοντες να δημιουργήσουν όλοι μαζί κουλουράκια βανίλιας και μπισκότα πορτοκαλιού, σε ένα διαδραστικό Master Class Αγάπης, με πολύ κέφι και χαρούμενη διάθεση. Η ημέρα ολοκληρώθηκε με ένα πλούσιο μεσημεριανό γεύμα που προσέφερε η Astellas, ενώ ως ανάμνηση της ημέρας, οι εργαζόμενοι της εταιρείας δώρισαν στο Γηροκομείο 3 πίνακες ζωγραφικής που δημιούργησαν οι ίδιοι.

Ο κ. Χαράλαμπος Ναρδής, Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas ανέφερε σχετικά: «Η Astellas, έχοντας δεσμευτεί να προσφέρει στους ανθρώπους ένα καλύτερο μέλλον υποστηρίζει έμπρακτα τη δύναμη της ομαδικότητας και της συνεργασίας. Έτσι, η εθελοντική πρωτοβουλία για όλους εμάς στην οικογένεια της Astellas αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του οράματος και της φιλοσοφίας μας. Πιστεύουμε βαθιά στη δύναμη της προσφοράς, της ομαδικότητας, της συνεργασίας, αλλά και της φροντίδας των κοινωνικά ευπαθών ομάδων, γι’ αυτό και η παρουσία μας στο Γηροκομείο Πειραιά μας έφερε κοντά στην τρίτη ηλικία, δίνοντας χρόνο σε ότι αξίζει πραγματικά.»

Σχετικά με την Astellas

Η Astellas Pharma Inc., με έδρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας, είναι μία εταιρία αφοσιωμένη στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο, παρέχοντας καινοτόμα και αξιόπιστα φαρμακευτικά προϊόντα. Εστιάζουμε κατά προτεραιότητα στα θεραπευτικά πεδία της Ουρολογίας, της Ογκολογίας, της Ανοσολογίας, της Νεφρολογίας και των Νευροεπιστημών, ενώ εξελίσσουμε νέα θεραπευτικά πεδία και πραγματοποιούμε έρευνα για νέες ανακαλύψεις εκμεταλλευόμενοι νέες τεχνολογίες και μεθόδους. Επίσης δημιουργούμε νέα αξία, συνδυάζοντας τις εσωτερικές δυνατότητες με την εξωτερική εξειδικευμένη γνώση στον επιχειρηματικό τομέα της ιατρικής / φροντίδας της υγείας.  Η Astellas βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της αλλαγής στη φροντίδας της υγείας, μετατρέποντας την επιστημονική καινοτομία σε αξία για τους ασθενείς.  Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση www.astellas.gr

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γρ. Λαμπράκη 41, Τ.Κ. 185 34 Πειραιάς

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 4143999
Fax: 210 4143880

Ώρες λειτουργίας των Γραφείων: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-16.30

info@girokomeiopeiraios.gr