Γηροκομείο Πειραιώς «Άσυλο Πενήτων Βασ Αθανασίου Πρωθιερέως»

Δελτίο Τύπου από την επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς

Σήμερα Μ. Πέμπτη στις 12:00 επισκέφθηκε το Ίδρυμά μας η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κα Σταυρούλα Αντωνάκου και παρέδωσε στον Πρόεδρο της Εφορείας του Ιδρύματος Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ υγειονομικό υλικό από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Σεβασμιώτατος ανέφερε ότι το Γηροκομείο μας είναι ένα Ίδρυμα 129 ετών προσφοράς στους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας, μη κερδοσκοπικό το οποίο δεν επιχορηγείται από το Κράτος. Τόνισε δε ότι η Περιφέρεια Αττικής είναι η ελεγκτική αρχή όλων των δομών λειτουργίας του Ιδρύματος.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κα Σταυρούλα Αντωνάκου συνεχάρη το προσωπικό του Ιδρύματος για τον καθημερινό αγώνα που δίνει προκειμένου οι περίπου 200 ηλικιωμένοι συνάνθρωποί μας που φιλοξενούνται να παραμείνουν ασφαλείς. Τόνισε ότι γίνονται πολύ αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας στους οίκους ευγηρίας. Η κα Αντωνάκου ανέφερε μάλιστα ότι στους συνεχείς ελέγχους που διενεργούνται στο Γηροκομείο μας προκύπτει η άριστη λειτουργία του και θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους ιδιώτες ιδιοκτήτες οίκων ευγηρίας.

Εκ της Διευθύνσεως

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γρ. Λαμπράκη 41, Τ.Κ. 185 34 Πειραιάς

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 4143999
Fax: 210 4143880

Ώρες λειτουργίας των Γραφείων: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-16.30

info@girokomeiopeiraios.gr