Γηροκομείο Πειραιώς «Άσυλο Πενήτων Βασ Αθανασίου Πρωθιερέως»

Μένουμε σπίτι. Προφυλάσσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας. (2019 – nCoV)

Αγαπητοί γιοι, κόρες, εγγόνια, ανίψια των παππούδων που φιλοξενούνται στο Γηροκομείο μας,

επικοινωνούμε μαζί σας με αφορμή την απομόνωση την οποία έχει επιφέρει η πανδημία του κορωνοϊού, αυτή η σκληρή πραγματικότητα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και μας κρατά μακριά από τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ευαίσθητη τρίτη και τέταρτη ηλικία χρειάζονται κοντά τους τους δικούς τους ανθρώπους για να εισπράξουν αγάπη, παρηγοριά, αγκαλιά ως αντίδωρο της δικής τους προσφοράς στην ανατροφή και τη ζωή σας.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι όπως και πριν έτσι και τώρα το προσωπικό μας καταβάλλει καθημερινά μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να φροντίζει τους ηλικιωμένους σας σαν να ήταν δικοί τους άνθρωποι. Καθημερινά, δε λείπει η κουβέντα, το χαμόγελο, το χάδι καθώς επίσης και η διαρκής προσπάθειά μας να παραμείνουμε όλοι υγιείς.

Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία και τον φόβο που προκαλεί όλη αυτή η κατάσταση. Είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά για την οποιαδήποτε πληροφορία, έτοιμοι να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση των δικών σας ανθρώπων.

Σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας σ’ αυτόν τον αγώνα. Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός μας να δίνει σε όλους μας υγεία, φώτιση και υπομονή σε αυτή τη δοκιμασία.

Μένουμε σπίτι. Προφυλάσσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας.

 

Το Δ.Σ.
Η Διεύθυνση
και οι εργαζόμενοι
του Γηροκομείου Πειραιώς

Στοιχεία Επικοινωνίας

Γρ. Λαμπράκη 41, Τ.Κ. 185 34 Πειραιάς

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 4143999
Fax: 210 4143880

Ώρες λειτουργίας των Γραφείων: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.30-16.30

info@girokomeiopeiraios.gr